Melasa trestie de zahar 500 g Billington's
10 RON
Melasa trestie de zahar 500 g Billington's
10 RON
Caracteristici
Categorie: Alimente
Descriere
Zahar natural nerafinat din trestie de zahar, cu aroma intensa de caramel, potrivit pentru marinate, sosuri chutney si prajituri cu fructe.
Billington's este aproape sinonim cu zaharul de trestie.
Edward Billington si Fiii a inceput comertul cu ceai si cafea aduse de peste mari in 1858, iar la putin timp au inceput si importul de zahar.
Din 1977 Billington's produce zahar de trestie de cea mai inalta calitate, materia prima provenind din Insulele Mauritius, celebre pentru culturile de trestie de zahar. Compania si-a fondat si isi continua activitatea pe valori solide precum calitatea, integritatea si comertul echitabil.
Ingrediente: zahar nerafinat din trestie de zahar. Cantitate neta: 500 g.
A se pastra intr-un recipient etans. Se recomanda pastrarea in locuri uscate, cu umiditatea relativa a aerului de maxim 70%.
In anumite conditii acest zahar se poate intari, ceea ce nu este un semn de deteriorare a produsului. Rasturnati continutul intr-un vas si acoperiti cu o panza umeda. Lasati peste noapte si zaharul va reveni la umiditatea initiala.
Valori medii la 100 g produs: Valoare energetica: 1610 kJ / 379 kcal; Grasimi 0 g, din care saturate 0 g; Carbohidrati 94 g, din care zaharuri 94 g; Proteine 0,7 g, Sare 0,5 g.
Billington's este aproape sinonim cu zaharul de trestie.
Edward Billington si Fiii a inceput comertul cu ceai si cafea aduse de peste mari in 1858, iar la putin timp au inceput si importul de zahar.
Din 1977 Billington's produce zahar de trestie de cea mai inalta calitate, materia prima provenind din Insulele Mauritius, celebre pentru culturile de trestie de zahar. Compania si-a fondat si isi continua activitatea pe valori solide precum calitatea, integritatea si comertul echitabil.
Ingrediente: zahar nerafinat din trestie de zahar. Cantitate neta: 500 g.
A se pastra intr-un recipient etans. Se recomanda pastrarea in locuri uscate, cu umiditatea relativa a aerului de maxim 70%.
In anumite conditii acest zahar se poate intari, ceea ce nu este un semn de deteriorare a produsului. Rasturnati continutul intr-un vas si acoperiti cu o panza umeda. Lasati peste noapte si zaharul va reveni la umiditatea initiala.
Valori medii la 100 g produs: Valoare energetica: 1610 kJ / 379 kcal; Grasimi 0 g, din care saturate 0 g; Carbohidrati 94 g, din care zaharuri 94 g; Proteine 0,7 g, Sare 0,5 g.
121 vizualizari
Bucuresti 26 Oct. '24 (11:51)